Ergene’de Hz. Hüseyin Camii’nin Çehresi Değişiyor

Ergene Belediyesi yol çalışmalarının yanı sıra yaptığı hizmetlerle, camilerin de çehresini değiştiriyor.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Ergene’deki camilerin çevre düzenlemeleri kapsamında Sağlık Mahallesindeki Hz. Hüseyin Camiinde çalışma başlattı. Camilerden gelen taleplere göre çevre düzenleme çalışmaları kapsamında boya bakım ve perde duvar gibi işler hızla tamamlanıyor.

Belirlenen program kapsamında Ergene ilçesinde çok sayıda camii ve ibadethanelerin ihtiyaçlarını karşılayan Ergene Belediyesi, Sağlık Mahallesi Merkez Camii ve Yeşiltepe Mahallesi Sarıkaya Camii’nin çevre düzenleme ve iç bakım çalışmalarını gerçekleştirirken bunun yanı sıra  Ahımehmet Mahallesi camiinde karo döşeme çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar kapsamında en son Sağlık Mahallesi Hz. Hüseyin Camii’nin perde duvar çalışmalarını gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ‘ Belediye olarak elimizden gelen her türlü imkanları kullanarak, camilerimize desteklerimizi sürdürmekteyiz. Desteğimiz bu anlamda devam edecektir’ ifadelerine yer verdi.