2.Bahar Koşusu ve Yürüyüş Heyecanı Ergene´de Yaşandı

2.Bahar Koşusu ve Yürüyüş  Heyecanı Ergene´de Yaşandı
2.Bahar Koşusu ve Yürüyüş Heyecanı Ergene´de Yaşandı

Ergene Belediye Başkanlığı ve Ergene Kent Konseyi iş birliğinde geleneksel hale getirilerek bu yılda 2.si  gerçekleştirilen Bahar Koşusu ve Yürüyüşü vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

2. Bahar Yürüyüşü ve Koşusuna Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve eşi Ayten Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu, Menderes Yıldız, Ayça Çevikelli, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcilerinin  yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

5 km üzerinden 3 farklı kategoride değerlendirilerek çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen  yarış Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in startı ile İğneler Mahallesi’nden başlayıp  Pınarbaşı Mahallesi’nde son buldu.

2. Geleneksel Bahar Koşusu ve Yürüyüşünü bu yılda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ’Bahar Koşusu, 19 Mayıs Günü’ne denk gelerek  yapılmasından dolayı ayrı bir önem kazandı. Her yıl amacımız bahara merhaba demek,  19 Mayıs Atatürk’ü Anma  Gençlik ve Spor Bayramının önemiyle sporun önemine dikkat çekmektir. Organizasyonumuza teşrif ederek katılım sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum’ ifadelerine yer verdi.

Yarış sonunda dereceye giren vatandaşlara Pınarbaşı Mahallesi’nde düzenlenen tören programıyla   madalyaları takdim edildi.