Başkan Yüksel’den Ramazan ayı kutlama mesajı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ramazan bereket ayıdır”

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel başta Ergene ve Tekirdağ halkı olmak bereket ayı olan Ramazan ayının ülkemize ve Türk İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni etti. Ramazan ayının sevginin, kardeşliğin, paylaşmanın ve barışın adı olduğunun altını çizen Başkan Yüksel, “Ramazan ayında ülkemizde huzurun ve kardeşliğin daha da güçlenmesini diliyorum. İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan Ayı’nın ilçemize, ülkemize ve İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.
Rabbim bu mübarek ayda tutacağımız oruçları, edeceğimiz duaları, kılacağımız namazları, yapacağımız sahur ile iftarlarımızı kabul eylesin. Ramazan'ın milletimize, ülkemize, dünyaya ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim. Ramazan ayı oruç, ibadet ve sabır ayıdır. Allah’ın rahmet ve bağış kapılarının açıldığı aydır. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.) Ramazan ayında içtenlikle yapılan dua, ibadet ve iyiliklerin Allah katında daha değerli olacağını bildirmiştir” dedi.

Başkan Yüksel açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bu ayda tüm Müslümanların en yakınından başlayarak komşu ve akrabalarını gözetmeleri, yoksul ve garibanlara yardımcı olmaları, onlarla sofralarını paylaşmaları büyük önem arz etmektedir. Bu ayda, kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak herkesle kucaklaşmalı, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmeliyiz. Toplum olarak yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği mübarek Ramazan ayında, oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayılarak devam etmesini diliyorum. Sevginin, kardeşliğin, paylaşmanın ve barışın adı olan Ramazan ayında ülkemizde huzurun ve kardeşliğin daha da güçlenmesini diliyorum. İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan Ayı’nın İlçemize, Ülkemize ve İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”