KARAMEHMET MAHALLESİ , 220 ADA 8 PARSELDE ÇED GEREKLİ DEĞİLDİR BELGE DUYURU İLANI

İlçemiz Karamehmet Mahallesi, Avrupa Serbest Bölgesi, 220 ada, 8 parsel adresinde"Frederic Turkey Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş." tarafından yapılması planlanan "Denim (Kot Pantolon, Şort, Etek, Ceket) Üretimi ve Yıkama Tesisi Projesi"ne ait, Valiliğe sunulan Proje Tanıtım Dosyasının ÇED Yönetmeliğince incelendiği ve değerlendirildiği; "Denim (Kot Pantolon, Şort, Etek, Ceket) Üretimi ve Yıkama Tesisi Projesi" hakkında ÇED Yönetmeliğinin 17. Maddesi gereğince söz konusu projeye, Valilikçe 30.12.2022 tarih ve E-2022181 Karar No'lu "Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir" kararı verilmiştir.

DİĞER BAŞLIKLAR