Toplu Sünnet İşlemleri Başladı

Ergene Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Toplu Sünnet’  etkinliğinde sünnet olacak  170 çocuğun sünnet işlemleri başladı.

Ergene Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen sünnet işlemleri 6 Ağustos tarihine kadar devam edeceği bilgisi kaydedildi.

Sünnet programı çerçevesinde sünnet olan çocukları hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerinde bulunan Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli ‘ Sosyal belediyecilik anlayışıyla halka hizmet çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplu sünnet etkinliğimiz de halkımıza sunduğumuz hizmetlerimiz arasında yer almaktadır. Sünnet, hem dinimiz hem de geleneğimizin gereğidir. Sünnet olan tüm çocuklarımıza ve ailelerine geçmiş olsun diliyorum’ ifadelerine yer verdi.

Özel hastanede Uzman ekipler tarafından sağlıklı bir ortamda sünnet olan çocukların masrafları Ergene Belediye Başkanlığı tarafından karşılanırken, ailelerin mutlu günlerinde yanlarında olmak ve işlemlerin düzenli gerçekleştirilmesi adına belediye personelinin çocukların ve ailelerin yanında olduğu belirtildi.