Başkan Yüksel Çalışmaları Yerinde İnceledi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, geçtiğimiz günlerde Marmaracık Mahallesi Atatürk Meydanında yapımına başlanan Atatürk meydan yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu’nun da yer aldığı ziyaret programında çalışmaların yerinde incelemesinde bulunan Başkan Yüksel, Ergene ilçesinin dört bir köşesinde hizmetlerin devam ettiğini belirtti.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ İlçemizi daha güzel ve yaşanabilir hale getirmek için çalışıyoruz. Ergene’nin modern bir yapı içerisinde tören alanıyla misafirlerine ve vatandaşlara hizmet vermesini sağlamak adına çalışmalarımız son sürat devam etmektedir. Uygulamaya başlanan proje ile birlikte yapısal zemin alanından başlayarak duvar üstü oturma alanı, ağaç altı oturma alanı ve gösteri alanlarının yanı sıra çevre düzenleme çalışmaları da gerçekleştirilecektir’ ifadelerine yer verdi.