Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene’de TESKİ Yatırımlarını İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene ilçesinde gerçekleştirilen TESKİ yatırımlarını incelemek adına Vakıflar, Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesi’nde ziyaretlerde bulunarak  devam eden Kanalizasyon Yağmur Suyu ve İçme Suyu Hatlarının yapım çalışmalarını inceledi.

Yeşiltepe, Sağlık ve Vakıflar Mahallesinde gerçekleştirilen ziyaret programına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de iştirak etti.

Çalışmaların yerinde incelenmesinin ardından vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve  Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel vatandaşların taleplerini ve memnuniyetlerini dinleyerek Ergene ilçesi adına hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgiler verdi.

Büyükşehir Belediyesi Çalışıyor, Ergene Belediyesi Çalışıyor

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ‘ Vatandaşlarımızın taleplerini değerlendirerek Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle ilçemizin üç bölgesinde alt yapı çalışmaları devam etmektedir. Yapılan çalışmaların incelemesinde bulunarak, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte modern bir ilçenin temellerini atacağımızın kanıtını oluşturduk’ dedi.

Yüksel ayrıca ‘ Ergeneye nice güzellikler, değerler ve projeler kazandırmak adına halkımızın her zaman yanındayız. Yürüdüğümüz kaldırımlardan, çocuklarımızın okulundan asfalt çalışmalarından sağlık hizmetlerinden muhtarlık binalarına kadar çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Ergene ilçemize yaptığı hizmetten ve yatırımlardan dolayı ergene halkım adına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a teşekkürlerimi sunuyorum’ ifadelerine yer verdi.