Son İftar Sofrası Cumhuriyet Mahallesi’nde Kuruldu

Ergene Kaymakamlığı ve Ergene Belediyesi’nin organizasyonu ile ilçedeki sanayici ve iş adamlarının katkılarıyla Ramazan ayı boyunca düzenlenen iftar sofraları vatandaşların yoğun katılımıyla son olarak Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleşti.

Cumhuriyet Mahallesi Ali Bakır parselinde kurulan iftar sofrasında birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının  iftar sofralarında daha güçlü yaşandığının bir kez daha kanıtı oluştururken, vatandaşların katılımı yoğundu.

Geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle iftar programlarına katılamayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, tedavisinin tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katılım sağladı.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Ergene Kaymakamlığı, Ergene Belediyesi ve Sanayici İşbirliği ile düzenlediğimiz iftar programında 21 mahallemizde 27000 kişi ile orucumuzu açmanın faziletini ve bereketini yaşadık. Kaymakamımıza, muhtarlarımıza mahallerimizde ev sahipliği yaptıkları için, belediye personelimize emeklerinden dolayı meclis üyelerimize katkılarından dolayı vatandaşlarımıza da katılımlarından dolayı teşekkür ederim’ dedi.

Başkan Yüksel ayrıca ‘ Sevginin, kardeşlik bağlarının güçlenmesine vesile olan bu anlamlı günler vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla iftar sofralarımız daha anlamlı oluyor. Yardımlaşmanın, dayanışmanın en yoğun yaşandığı Ramazan ayı’nın hepimize huzur ve barış getirmesini diliyorum. Yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramını da vatandaşlarımın kutluyorum’ ifadelerine yer verdi.