Ergene’de Düğün Salonlarının Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Ergene’de Düğün Salonlarının Bakım ve Onarım  Çalışmaları Devam Ediyor
Ergene’de Düğün Salonlarının Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Ergene Belediyesine ait düğün salonlarının  tamir, bakım ve onarım çalışmaları tüm  hızla devam ediyor. Düğün salonlarının dış duvarlarından iç bakım onarımına kadar ilçe genelinde belirlenen program dahilinde çalışmaların devam edeceği bilgisini kaydeden ekipler, ilçenin güzel görünüme kavuşmasını hedeflendiğini açıkladı.

Çalışmaları yakından takip eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel geçtiğimiz günlerde Misinli Mahallesi Düğün Salonunda  yerinde incelemelerde bulunarak, yapılması gereken hizmetlerin yakından takibini sağlamasının ardından çalışmaların startı verildi.

Misinli Düğün Salonu alanında  temizlik  çalışmalarının başlatan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Misinli Mahallesi’nde bulunan düğün salonu duvarlarına yazılan yazılar görüntü kirliliği oluşturduğundan dolayı düğün salonu alanında temizlik ve onarım çalışmaları başlamıştır’ ifadelerine yer verdi.

Ekipler ayrıca  ‘İlçemiz genelinde belirlenen program dahilinde düğün salonlarının  bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Bakırça Mahallesi Düğün Salonunda boya badana çalışmaları yapılmıştır. Vatandaşlarımızın ortak malı olan alanların güzel bir görünüme kavuşması adına çalışmalarımız devam edecektir’ dedi.