Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in Sağlık Durumu İyi

Belediye Başkanı Rasim  Yüksel’in Sağlık Durumu İyi
Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in Sağlık Durumu İyi

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Özel Reyap Hastanesi’nde tedavisine başlanan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e gerçekleştirilen operasyonla stent takıldı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle   ameliyat masasına yattı. Çorlu Özel Reyap Hastanesi’nde 20 Haziran Pazartesi Günü Kardinoloji Kliniği Sorumlu Doktoru Doç Dr.  Kenan Dönmez tarafından gerçekleştirilen operasyonun ardından kalp damarlarına  stent takıldı. Başarılı bir operasyonla damar yoluna stent takılan Başkan Yüksel’in ameliyatının başarılı geçtiği ve tedavisinin devam ettiği bilgisi kaydedildi.

Sosyal medya üzerinden ailesi ve dostları ile birlikte iyi olduğu mesajını ileten Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Hastaneye gelerek telefon açarak ve facebookta geçmiş olsun dileklerinde bulunan kardeşlerime, arkadaşlarıma, yakınlarıma ve halkıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’ ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanlığına Mülayim Bedir Vekalet Edecek

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle makamına Belediye Meclis Üyesi Mülayim Bedir vekalet edecek. Rasim Yüksel’in raporlu izin günlerinin bulunduğu süre boyunca makamında vekillik eden Belediye Başkan Vekili Mülayim Bedir, Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’in yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı büyük üzüntü duyduğunu dile getirerek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.