Sevgi Sofrası Marmaracık Mahallesi’nde Kuruldu

Ergene Kaymakamlığı ve Ergene Belediye Belediyesi’nin organizasyonu ile ilçedeki sanayici ve iş adamlarının katkılarıyla Ramazan ayı boyunca düzenlenen iftar sofraları vatandaşların yoğun katılımıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde  Ergene Belediye Başkanlığı tarafından Marmaracık Mahallesi’nde Şehit ve Gazi ailelerine, engelli vatandaşların onuruna düzenlenen iftar sofrası Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ve eşi İlke Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve eşi Ayten Yüksel, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar,birim müdürleri, davetlilerin yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Ergene Engelliler Derneği’nin ve Çorlu Sakatlar Derneği’nin,  ilçe genelindeki tüm engelli vatandaşlar ile   Şehit  Gazi ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen iftar programına katılan davetliler başta Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Vatandaşımın Her Zaman Yanındaym

Ülkemiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve bizlerin parçası olan engelli kardeşlerimiz sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duymaktayız diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘Vatandaş odaklı yönetim anlayışımızla çalışmalarımızı yine vatandaş odaklı gerçekleştirmeye devam ederken, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bizler vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak onlara hizmet etmek için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sevgiyle çıktığımız hizmet yolculuğumuz her daim devam edecektir. Ramazan ayının bereketinde kalabalık iftar sofralarında buluşmanın  mutluluğunu yaşarken hep birlikte daha güzel günlerimizin birlik ve beraberlik içinde geçeceğini temenni ediyorum’ ifadelerine yer verdi.