Başkan Yüksel’den Vali Ceylan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ Valiliği’ne atanan Vali Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci, Ayça Çevikelli, Menderes Yıldız ve Nuh Nuhoğlu ile birlikte Nevşehir Valiliği’nden İçişleri Bakanlığı’nın 2016/8864 sayılı Valiler Kararnamesi ile Tekirdağ Valiliği görevine başlayan Mehmet Ceylan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Ergene ilçesinin gelişimi ve değişimi adına yapılan hizmet çalışmalarından bahseden Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Belediye çalışmalarına dair projeler hakkında değerlendirmelerde bulunarak ilçenin gelişimi adına sürdürülen hizmet çalışmalarının devam edeceği mesajını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mehmet Ceylan ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Yüksel ve belediye başkan yardımcılarına teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.