Vakıflar Mahallesi’ne Kazandırılan Hizmetlerin Açılışı Yapıldı

Ergene ilçesi genelinde birçok noktada  hizmet çalışmalarını sürdüren Ergene Belediye Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gününde Vakıflar Mahallesi’nde bir dizi açılış gerçekleştirdi.

Vakıflar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Sevgi Yolu’nun, Muhtar Sebahattin Erbil Parkı’nın ve Ayazma Parkı’nın açılışının gerçekleştirildiği  programa;  Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Dodurka, Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci, Ayça Çevikelli, Menderes Yıldız, Nuh Nuhoğlu, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ergene’de Değişim Devam Edecek

Muhtar Sebahattin Erbil Parkı’nın açılışıyla başlayan programın  açılış konuşmasını gerçekleştiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Sevgiyle çıktığımız hizmet yolculuğumuzda her daim ileriye bakarak çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. Daha iyi hizmet ve daha yaşanabilir ilçenin temellerini kurmak adına ilçenin dört bir yanında çalışmalarımız devam etmektedir. Vakıflar Mahallemizde uzun zamandan beri devam eden hizmet çalışmalarımızın bugün sizlerin huzurunda açılışını gerçekleştireceğiz. Vakıflar Mahallesi’nde kilit parke çalışmalarını gerçekleştirirken bununla yetinmeyip mahallenin çevre düzenleme çalışmalarını da gerçekleştirdik. Hayata geçirdiğimiz projelerin ve hizmetlerin halkımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum’ dedi.

Yüksel ayrıca ‘ Açılışını gerçekleştirdiğimiz parkın  ismini Vakıflar Mahallesine büyük katkı ve destek sağlayan Muhtar Sebahattin Erbil’in ismini vererek vefa örneği gösterdiğimize inanıyorum. Hayata geçirdiğimiz  proje  ve hizmetlerimizle Ergene’de değişim devam devam edecektir’ ifadelerine yer verdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Ergene Belediye Başkanlığına tahsis ettiği İtfaiye aracının tanıtımının da  yapıldığı açılış programında, Belediye Başkanı Rasim Yüksel itfaiye aracının başına geçerek vatandaşı selamladı.

Açılış programı Sevgi Parkı’nın açılışıyla son bulurken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Vakıflar Mahallesi’nde Gençlik konseri gerçekleşti. Gece boyunca keyifli zaman geçiren Ergene halkı, ilçe genelinde gerçekleştirdiği proje ve çalışmalarından dolayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkürlerini iletti.

Vakıflar Mahallesi’nde düzenlenen açılış programı gençlik konseriyle sona erdi.