Ergene Belediyesi Yol Süpürme Aracı Satın Aldı

Ergene Belediye Başkanlığı, city ranger 2250 tip yol süpürme aracını belediye bünyesine kazandırdı.

Araç filosunu ihtiyaçlar doğrultusunda yenileyen Ergene Belediye Başkanlığı ‘ Çevre kirliğini önleme ve ilçenin temizliğinin sağlanması adına Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere city ranger 2250 tip yol süpürme aracı araç filosuna ekledi.

Ergene ilçesi genelinde kaldırımların ve yol kenarlarının temizlenmesinde  süpürme aracının önemli bir verim kaynağı oluşturduğunu belirten Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri ‘ Sokaklarda rüzgarla savrulan yaprakları ve çöpleri temizleme özelliğinin yanı sıra  yaz aylarında açık alanları temiz ve düzenli  bir ortam oluşturulmasına imkan sağlar. Yol süpürme aracının,  yollarda  ve kaldırımlarda, yol kenarlarındaki çim alanlarında açık ve kapalı park alanlarında kullanabilecektir’ ifadelerine yer verdi.

Ekipler ayrıca ‘ Yol süpürme aracının, tozamayı engelleyen kendi su püskürtücüsü olan iki, üç ve dört fırçası, seyyar emiş hortumu, su deposu ve çöp haznesiyle temizlik işlemlerinde maksimum verim sağlayacağını açıkladı.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Süpürme aracı, ilçe genelinde  tüm mahallelerde halkımızın hizmetine başlayacaktır.  Daha temiz bir Ergene için çalışmalarımızı yoğun tempoda sürdürürken,  yaz aylarının gelmesiyle birlikte yüksek verim sağlayan süpürge aracının belediye araç filosuna ekledik. Çalışmalarımızın ve hizmetlerimizin halkımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum’ ifadelerine yer verdi.